GeriBurçlar 30 Ekim hangi burç ve burcu ne? 30 Ekim tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

30 Ekim hangi burç ve burcu ne? 30 Ekim tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

30 Ekim hangi burç ve burcu ne? 30 Ekim tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Burçları takip etmek insanların büyük bir bölümünün hoşuna gitmektedir. Hatta yeni tanışan kişiler ilk önce birbirlerinin burcunu öğrenmeye çalışmaktadır. Aşk yaşamında da burç uyumuna dikkat edilmektedir. Yani burçlar hayatımızda büyük bir öneme sahiptir. 30 Ekim hangi burç ve burcu ne? 30 Ekim tarihte bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar."

Burçlar Güneş ve Ay burcu olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. 12 tane Güneş burcu vardır. Kişilerin kendilerinin ve çevrelerindeki kişilerin burçlarını öğrenmesi için doğum tarihini bilmek yeterli olmaktadır.

 30 Ekim Hangi Burç ve Burcu Ne?

 30 Ekim tarihinde doğan kişiler hangi burç olduklarını merak etmektedirler. 23 Ekim ile 21 Kasım tarihleri arasında doğanlar Akrep burcunun özelliklerini göstermektedir. Bu nedenle 30 Ekim doğumlu kişiler de Akrep burcunun özelliklerini gösterir.

 30 Ekim Yükselen Burcu Nedir?

 Ay burcunun bir diğer adı da yükselen burcudur. Yükselen burcunu öğrenmek Güneş burcunu öğrenmeye göre biraz daha zordur. Çünkü yükselen burcu öğrenmek için sadece doğum tarihi yeterli olmamaktadır. Bunun yanında kişiler hangi zaman aralığında doğduğunu da bilmek zorundadır. Önceleri yükselen burca çok önem verilmezken günümüzde oldukça dikkat edilmektedir.

 30 Ekimde Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 30 Ekim tarihinde doğan akrep burçlarının gizemli tavırları vardır. Bu sebeple çok fazla ilgi çekicidirler. Bu tarihte doğan akrep burçlarının ne düşündüklerini ya da ne hissettiklerini tam olarak bilmek imkansızdır. Hastalandıkları zaman kendi kendilerini tedavi edebilme yetenekleri vardır. Çünkü bedenlerini oldukça iyi tanırlar.

 Başkalarının fikirlerini çok önemsemezler. Mantıkları dahilindeki fikirleri kabul etmektedirler. Sorunlarını herkesle paylaşmazlar. Her şeyi içlerine atarlar. Bu nedenle genelde mide rahatsızlıkları çekmektedirler. Her zaman karamsar bir tavırları vardır. Bunu törpülemeyi başardıkları takdirde daha mutlu bir hayat onları beklemektedir.

 Önyargılı bir yapıları vardır. Yeni şeylere açık değildirler. Bu özelliklerinden vazgeçtiklerinde daha iyi yerlere çok daha kolay bir şekilde gelebilmektedirler. Tuttuğunu koparan bir yapıları vardır. Akıllarına koyduklarını yapmak için ellerinden geleni yaparlar.

 30 Ekim Özel Bir Gün müdür? 30 Ekim N Günü?

 30 Ekim gününde tarihte önemli bir takım olaylar ve gelişmeler yaşanmıştır. Yine de bu gün özel bir gün olarak anılmamaktadır.

 30 Ekim Tarihte Bugün Yaşanan Önemli Olaylar ve Gelişmeler

2020 yılında Ege Denizinde 6.9 büyüklüğünde deprem olmuştur.

2001 yılında Michael Jackson Invincible isimli albümünü çıkarmıştır.

1983 yılında Erzurum ve Kars'ta büyük bir deprem meydana gelmiş ve pek çok kişi yaşamını yitirmiştir.

30 Ekimde Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

1985 Gülçin Ergül - Türk Şarkıcı

1981 Tan Taşçı - türk arkıcı

1978 Doğa Rutkay - Türk Aktris

1976 Ümit Özat - Türk futbolcu ve Teknik Direktör

30 Ekimde Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

1992 MC Daleste - Brezilyalı Rapçi

1970 Nia Long - Amerikalı Oyuncu

1981 Ivanka Trump - Donald Trump'ın kızı

30 Ekimde Doğan Anime Karakterleri

Tomoya Okazaki - Clannad 

False