GeriBurçlar 25 Şubat hangi burç ve burcu ne? 25 Şubat tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri  
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

25 Şubat hangi burç ve burcu ne? 25 Şubat tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri  

25 Şubat hangi burç ve burcu ne? 25 Şubat tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri   

"Doğum tarihleri, her insanın hangi burç grubuna ait olduğunu gösteren bir kavramdır. Her insanın bir burcu bulunaktadır ve karakteristik özellikleri bu burca belirlenmektedir. Sizin için 25 Şubat tarihinin hangi burcu ifade ettiğini, bu burcun yükselenini ve özelliklerini, 25 Şubat tarihte bugün yaşanılan olayları, bu tarihte doğan ünlüleri ve anime karakterlerini derledik."

 

Çağımızda astroloji büyük bir yere sahiptir. Bununla birlikte astrolojinin yeri her geçen gün çok daha fazla büyümektedir.

 25 Şubat Hangi Burç ve Burcu Ne?

 25 Şubat tarihi içerisinde doğmuş olan kişiler, balık burcunun niteliklerini taşımaktadırlar. Bu kişiler, genellikle ince ruhlu olmaktadırlar ve fazla duygusal bir yapıya sahiplerdir. Balık burcu bireyleri, arkadaş ilişkilerine büyük ölçüde önem vermektedirler. Kendilerine yapılmış olan hataları da kolay kolay affetmemektedirler. Girdikleri her ortama çok basit bir biçimde uyum sağlayabilmektedirler.

 25 Şubat Yükseleni Nedir?

 Yükseleni balık olan bireyler ütopik bir düşünce oluşumuna sahip olmaktadırlar. Fedakar bir karakterleri bulunmaktadır. Bu özelliği ile çevresinde meydana gelen olaylardan olumsuz bir biçimde etkilemezler ve hayallerinin peşinden koşmaya devam edebilirler. Ayrıca başkalarına yardım etmeyi de çok sevmektedirler. 

 25 Şubat Tarihinde Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 Balık burcu bireyleri, her ortama çok basit bir biçimde uyum sağlayabilmektedirler. Bununla birlikte başarılı olmak için motivasyona gereksinim duyabilmektedirler. Sezgileri oldukça yüksektir. Balık burçları genel olarak hisleri ile hareket etmeyi tercih eden bir burçtur. Hayatları süresince kendilerini geliştirebilmeye çalışmaktadırlar. Bazı hataları daimi olarak tekrarlayabilmektedirler. Bununla birlikte alışkanlıklarına fazlasıyla düşkün olmaktadırlar.

 25 Şubat Özel Bir Gün Müdür?

 25 Şubat özel bir gün olarak kabul edilmemektedir.

 25 Şubat Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler Nelerdir?

Samuel Colt, üretmiş olduğu silahın patentini almıştır.

Bolşevik Rusya tarafından Gürcistan'ın başkenti olan Tiflis işgal edilmiştir.

Türkiye, Almanya'ya karşı savaş ilan etmiştir.

Mısır başbakanı Cemal Abdünnasır olmuştur.

Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesi içerisinde yaklaşık olarak 613 tane sivil, Ermenistan Silahlı Kuvvetlerince öldürülmüştür.

Türk Hava Yolları’nın 1951 sefer sayılı uçuşunda İstanbul'dan 8:22 saatinde havalanmış olan uçak, Schipol Havaalanına inmeden düşüp 3 parçaya ayrılmıştır.

1991 tarihli Varşova Paktı feshedilmiştir.

Bedelli askerlik kabul edilmiştir. Yurt dışında yer alan işçiler 20.000 Markı ödemeleri durumunda askerlik yapmayacaklardır

25 Şubat Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

Pamela Spence

Yasemin Öztürk

Vehbi Koç

Beren Demirkaya

Esmeray

Öykü Serter

Remzi Evren

Neslihan Yeldan 

 Şeklinde sıralanmaktadır.

 25 Şubat Tarihinde Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

 25 Şubat tarihinde doğan çok sayıda yabancı ünlü ve futbolcu vardır:

Peter Hill-Wood

Oscar Fritschi

George Harrison

Flavia Pennetta

Maria Kanellis

James Phelps

Oliver Phelps

Şeklinde sıralanmaktadır.

 25 Şubat Tarihinde Doğan Anime Karakterleri Kimlerdir?

 25 Şubat doğumlu olan anime karakteri yoktur ancak Robin Nico, Juno ve Sagaru Yamazaki şubat ayında doğmuş olan karakterlerdir. 

False