GeriBurçlar 13 Haziran hangi burç ve burcu ne? 13 Haziran tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

13 Haziran hangi burç ve burcu ne? 13 Haziran tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

13 Haziran hangi burç ve burcu ne? 13 Haziran tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Astroloji, eski dönemlerden beri insanların fazlasıyla ilgisini çekiyor. Bu nedenle de astroloji, yıldızlar ve burçlar insanların merakını uyandırır. Astrolojiye göre 12 adet burç vardır. Her insanın burcu doğduğu tarihe göre değişiklik gösterir. 13 Haziran hangi burç ve burcu ne? İşte, merak edilen tüm detaylar."

13 Haziranda doğan kişiler ikizler burcu özelliklerini taşır. Burçların belirlenmesi, güneş burcuna göre belirlenir. İnsanların yükselen burcunun hesaplanabilmesi için de doğum tarihi ile birlikte doğum saatinin de bilinmesi gerekir.

 13 Haziran Hangi Burç ve Burcu Ne?

 Astrolojiye göre belirlenmiş olan 12 adet güneş burcu vardır. Bu burçların saptanması ise kişilerin doğum tarihine göre belirlenir. 13 Haziran tarihinde doğan kişiler ikizler burcuna sahip oluyor.

 13 Haziran Yükseleni

 13 Haziranda doğan kişilerin yükselen burcu, kişinin doğum saatine göre belirlenir. Yükselen burcunu öğrenebilmek için doğum tarihi ile birlikte doğum saatinin de net bir şekilde bilinmesi gerekir.

 13 Haziranda Doğanların Özellikleri

 İkizler burcu insanları değişken ruh halleri ile dikkat çeker. Bu kişilerin aynı zamanda iletişim yönleri de öne çıkar. İkizler burcuna sahip olan kişiler sanat ve siyaset alanında çok sayıda yer alır. Sanat camiasında da çok sayıda ikizler burcu insanı yer alıyor. İkizler burcu yeniliklere açık, özgürlüğüne düşkün ve gezmekten zevk alan kişilerdir. İkizler burcunun temel özellikleri arasında tez canlı olmaları, konuşkan ve girişken bir kişilik yapısına sahip olmaları da yer alır. İkizler burcu, her zaman yeniliklere açıktır. İkizler burcu, zeki ve çok yönlü bir kişiliğe sahiptir.

 13 Haziran Özel Bir Gün müdür? 13 Haziran Ne Günü?

 13 Haziran, Miladi takvime göre yılın 164. günü, artık yıllara göre ise, yılın 165. günüdür.

 13 Haziran Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

1550 yılında Mimar Sinan'ın eseri olan Süleymaniye Camii'nin temeli atıldı.

1921 yılında Mustafa Kemal, Ankara'ya gelen Fransa Temsilcisi Henry Franklin - Bouillon ile görüşme yaptı.

1891 yılında İstanbul Arkeoloji Müzesi ziyarete açıldı.

1878 yılında Berlin'de, Osmanlı İmparatorluğu, Büyük Britanya, Çarlık Rusyası, Alman İmparatorluğu, İtalya Krallığı, Avusturya-Macaristan İmparatorluğu ve Fransa arasında, Berlin Antlaşması olarak adlandırılan barış antlaşmasını imzalamak için kongre toplandı.

1928 yılında Türkiye ile Düyunu Umumiye(Osmanlı'nın borçları ve alacaklıları arasında sözleşme imzalandı.

1952 yılında Fikir İşçileri Kanunu kabul edildi.

1946 yılında Üniversitelere özerklik veren kanun kabul edildi.

1993 yılında Süleyman Demirel'in Cumhurbaşkanı seçilmesi sonucunda boşalan DYP Genel Başkanlığı koltuğuna Tansu Çiller seçildi.

2013 yılında Sibel Siber, KKTC'nin ilk kadın başbakanı oldu.

13 Haziran Doğan Türk ve Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

 13 Haziranda doğan Türkler, Füsun Demirel, Hikmet Körmükçü, Vahide Perçin, Mehmet Üstünkaya, 13 Haziran doğumlu yabancılar ise, Tim Allen, Kathy Burke'dir.

 13 Haziranda Doğan Anime Karakterleri

 13 Haziranda doğan bir anime karakteri bulunmuyor.

 

False