Mahkemelik olan YDUS yerleştirme sonuçları internette

Güncelleme Tarihi:

Mahkemelik olan YDUS yerleştirme sonuçları internette
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 12:39

ÖSYM, 10 Şubat’ta açıklanan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2014-YDUS) yerleştirme sonuçlarında ‘Genel Cerrahi -Genel Şirürji Testi’nde yer alan bazı soruların iptali ile ilgili açılmış olan davaların geri çekilmesi nedeniyle bu alandaki sonuçlara erişildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Buna göre göre adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM’nin www.osym.gov.tr internet adresinden sonuçlara erişebilecek.
ÖSYM’den yapılan açıklamada şöyle denildi:
“2014-YDUS Yerleştirme sonuçları 10 Şubat tarihinde ÖSYM'nin internet adresinden açıklandı. Ancak Genel Cerrahi -Genel Şirürji Testinde yer alan bazı soruların iptali ile ilgili açılmış olan davalarda mahkeme kararı beklendiği için bu alanla ilgili yerleştirme sonuçları yukarıda anılan tarihte açıklanamadı. Bu alanda yer alan bazı soruların iptali ile ilgili açılmış olan davalar geri çekildiğinden bu alandaki yerleştirme sonuçlarına 5 Mart tarihinden itibaren ÖSYM'nin internet adresinden ulaşılabilecek. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!