Mahçiçek: Ordumuz terör örgütünü süpürüp atacaktır

Güncelleme Tarihi:

Mahçiçek: Ordumuz terör örgütünü süpürüp atacaktır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2018 17:51

Mahçiçek: Ordumuz terör örgütünü süpürüp atacaktır

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, TSK'nın Afrin'deki terör örgütlerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nı değerlendirerek, "Ordumuz terör örgütünü süpürmek için bir harekât başlattı. İnşallah orada oluşturulmak istenen bu hainliği, Allah’ın izniyle kahraman ordumuz süpürüp atacaktır" dedi.

Katıldığı bir programda Zeytin Dalı Harekatı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkiye'nin güneyinde Güney terör devleti oluşturulmak istendiğini söyledi. Türkiye'nin hem Birleşmiş Milletler nezdinde hem de uluslararası ölçekte özellikle Amerika’ya NATO'da olan bir ülke olarak bunların olmaması gerektiğinin defalarca söylendiğini ifade eden Mahçiçek, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız defalarca ülkenin güneyinde oluşturulmak istenen terör devletine müsaade etmeyeceğimizi defalarca anlattı. Bundan böyle orda terör devleti olmasının önünü kesebileceğimiz bir tek yol kalmıştı, o da ona müdahale etmekti. Meclisimizin, hükümetimizin ve Milli Güvenlik Kurulu’nun kararıyla başka bir çare kalmadığı için ordumuz terör örgütünü süpürmek için bir harekât başlattı. İnşallah orada oluşturulmak istenen bu hainliği, Allah’ın izniyle kahraman ordumuz süpürüp atacaktır, buna bütün yüreğimizle inanıyoruz. Olumsuz şartlara rağmen ülkesini memleketini savunmak için ve zulüm altındakileri kurtarmak için mücadele eden, savaşan kahraman askerlerimize her zaman dua ediyor, ordumuz için Allah’tan muzafferiyet diliyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!