Mahçiçek, esnafı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Mahçiçek, esnafı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2017 16:27

Mahçiçek, esnafı ziyaret etti

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yeni yıl öncesi esnaf ile bir araya gelerek onların yeni yıllarını kutlayıp bol kazançlar diledi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ve Ak Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci Molla Gürani, Karacaoğlan ve Piri Reis Mahallelerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet edip talep ve sorunlarını dinleyen Mahçiçek, 2018 takvimi ile mas bayrağı hediye ederek yeni yılın hayır getirmesi temennisinde bulundu. 
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Mahçiçek, "Yerel bir yönetici olarak bizleri seçimle görev başına getiren vatandaşlarımızın ayağına giderek, sorunlarını ve önerilerini yerinde dinlemek daha doğru. Vatandaştan kaçan değil, vatandaşla her an birlikte, yan yana ilçemizi yönetmeye çalışıyoruz. Yöneticilik demek, devamlı halkın yanında olmak ve onların istek ve taleplerine çözüm bulmaktır. İnsan odaklı hizmetleri önemsediğimiz için vatandaşla bire bir sürekli iletişim halindeyiz. Belediye olarak ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret ediyoruz. Karşılıklı olarak gönül dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!