Maharet Döner açıldı

Güncelleme Tarihi:

Maharet Döner açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 11:55

Maharet Döner açıldı

Haberin Devamı

“DAMAK Tadı Maharet İster" sloganıyla Bayraklı'da hizmete giren Maharet Döner'in resmi açılış töreni İzmir'deki iş ve siyaset dünyasının temsilcilerini buluşturdu.

'Döner yapmak maharet ister' diyerek yola çıkan iş adamı Göksel Aydemir, oğulları Doğan ve Bedirhan ile birlikte İzmir'in Bayraklı ilçesinde Maharet Döner'i hizmete açtı. İş ve siyaset dünyası temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği İzmir Adiyesi Ek Hizmet Binası altındaki açılışa başta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç, AK Parti eski Milletvekili Ali Aşlık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Karaman, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla, Bornova Halk Eğitim Müdürü Ercan Arık, Bornova Belediye Meclis Üyesi Öztürk Bağcı, İşadamı Mehmet Dağlıer, Ege Üniversitesi Hastane Müdürü İnci Balcı ve Aydemir Ailesi ve dostları katıldı. Göksel Aydemir “Yüzde 80'i dana eti yüzde 20'si de kuzu etinden ürettiğimiz ve içerisinde hiç bir katkı maddesi bulunmayan et dönerimizi kendimize özgü sos ve sunum ile İzmirlilerin hizmetine sunduk. Kısa bir süre önce hizmete girmemize rağmen gördüğünüz ilgiden çok memnunuz" derken bu özel lezzeti İzmirlilerle buluşturan girişimci Aydemir Ailesini tebrik eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da “Özel lezzetleri bünyesinde barındıran mekanların açılmasından memnun oluyoruz. Göksel Bey'e bu girişiminden dolayı bir kez daha tebrik ediyor, İzmirimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

İZMİRLİLER GERÇEK DÖNERİ TADACAK

İzmir'in en eski ve meşhur kasaplarından Ergen Et'ten aldıkları özel olarak seçilen etleri İstanbul'dan getirdikleri ustalar ile odun ateşinde pişirdiklerini söyleyen Doğan Aydemir ise “Kısa sürede aranılan lezzet mekanları arasında yer alan Maharet Döner'de tereyağlı süzme Mercimek Çorbası, sarma beytiye farklı bir boyut getirdiğimiz Sarma Döner, kibrit çöpünden bile ince kestiğimiz patateslerin yağ çekmeden kızartılmasıyla üzerine yoğurt, sos ve döner yerleştirerek servis ettiğimiz Çökertme, ince ince kıydığımız közlenmiş patlıcanlar ile üzerine sos ve bol dönerle servis ettiğimiz Patlıcan Ezmeli Döner, tandır fırınında yapılan lavaşların üzerinde servis ettiğimiz Lavaş Üzeri Döner, tırnak pine üzerinde soslu ve yoğurtlu servis ettiğimiz İskender, yayık ayran ve özel şalgam bulunmaktadır. cevizli incir tatlımız, fırın sütlaç ve havuç dilimi tatlımızda damaklarda tat bırakan lezzetlerimizdendir" dedi. Maharet Döner'de işinin uzmanı toplam 26 personel ile hizmet verdiklerini belirten Bedirhan Aydemir de “Öncelikli hedefimiz İzmirlilere gerçek yaprak döneri tattırmak. Bu konuda doğru yolda olduğumuzu, müşterilerimizin yoğun ilgisinden anladık" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!