Johnny Depp ‘in eski eşi Amber Heard kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Johnny Depp ‘in eski eşi Amber Heard kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2022 11:02

İKİ yıl evli kalmalarına rağmen, aralarındaki sular 5 yıldır durulmayan Johnny Depp (58) ile Amber Heard (35) arasındaki hesaplaşma süreci devam ediyor. Amber Heard, Johnny Depp uğruna 14 yıllık beraberliğini bitirmişti. 2017 yılında evlilikleri şiddet nedeniyle bitiren çift, birbirleri hakkındaki iddialarla gündemde. Peki, Johnny Depp ‘in eski eşi Amber Heard kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Amber Laura Heard 22 Nisan 1986 tarihinde Texas’ta dünyaya geldi. İlk çıkışını 2004 yılında Billy Bob Thornton'ın başrol oynadığı sports drama filmi Friday Night Lights ile yaptıktan sonra North Country'da ve Alpha Dog'ta küçük çaplı rollerde oynamıştır. İlk başrolünü ise All The Boys Love Mandy(2006) filmindeki Mandy Lane karakteri olarak oynamıştır ve ardından 2007 yılında The CW'nun Hidden Palms da boy göstermiştir.
Kariyeri

Amber, küçük yaşlarda St. Michael Katolik Akademisinden Hollywood kariyeri için ayrılmıştır. Küçük yaşlardayken okul tiyatrosunda çeşitli rollerde oynadı. On yedisinde okulu bırakıp kariyeri için New York'a gitti ve orada modelliğe başladı. Daha sonra Los Angeles'de oyunculuğa başladı. 2008 yılında Never Back Down filminde başrol oynamış ve film MTV ödülüne layık görülmüştür. 2006 yılında All the Boys Love Mandy Lane filminde Toronto Uluslararası Film Festivalinde yer almıştır. Televizyondaki ilk rolü Hidden Palms adlı dizidir.

2008 yılında Pineapple Express filmlerinde rol almıştır. 2009 yılında Üveybaba'da rol almıştı ve ayrıca Zombieland filmdinde de küçük bir rol almıştır. Daha sonra Amber The Joneses ve And Soon the Darkness (2010), John Carpenter'ın The Ward, yanı sıra Nicolas Cage ile Drive Angry ve sonrasında ise Johnny Depp ile The Rum Diary (Tutku Günlükleri) filmlerinde rol almıştır. 2009 yılında Exterminator (İmha Takımı) adlı filmde Nicki rolünü üstlenmiştir.  2011 yılı yapımı Drive Angry (Türkçe adı; İntikam yolu) filminde rol almıştır. Ayrıca Maxim dergisinin en seksi 100 kadın yarışmasında 2. sırayı aldı.

Haberin Devamı

Tasya van Ree ile yaşadığı 2008'den 2012 yılına kadar süren ilişkinin ardından Amber, 2015 yılında Johnny Depp ile evlendi.
Johnny Depp'ten 2017 yılında boşanmasının ardından 2018'in başına kadar bir yıl boyunca teknoloji girişimcisi Elon Musk ile çıktı.

Heard'ın taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya gelen Oonagh Paige Heard (Nisan 2021 doğumlu) adında bir çocuğu var.

BAKMADAN GEÇME!