İffetli kadın sanmıştım

Güncelleme Tarihi:

İffetli kadın sanmıştım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2009 14:00

Gönlünü sörfçü Bora Kozanoğlu’na kaptıran Eda Taşpınar’ın bir ay önce ayrıldığı sevgilisi Nurettin Hasman, “Ben altı senedir onu kendi ayarımda, iffetli bir kadın diye taşıdım, değilmiş” dedi.

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZİ OLDU (FOTO - GALERİ)    

İKONCAN” olarak tanınan ve işadamı Nurettin Hasman ile yedi yıldır süren ilişkisini bir ay önce noktalayan Eda Taşpınar, gönlünü sörf hocası Bora Kozanoğlu’na kaptırdı. İddiaya göre Taşpınar, sörf dersleri aldığı Kozanoğlu ile ilişki yaşamaya başladı ancak Hasman’la ilişkisini bitirmedi. Ayrılmak istediğini Hasman’a nasıl söyleyeceğini bilemeyen Taşpınar, tanınmış bir halkla ilişkilerci arkadaşı sayesinde gazetelerde ayrıldıkları yönünde haberler çıkardı. Ayrıldıklarını gazetelerden öğrenen ünlü işadamı da ‘aldatılan erkek’ durumuna düşmemek için sesini çıkaramadı. Ancak önceki gün Çeşme’de Kozanoğlu ile Taşpınar’ın

samimi fotoğrafları çekilince gazeteciler Hasman’ı aradı. Konuyla ilgili konuşmak istemeyen Hasman, “İffetsiz bir kadınmış, kandırılmışım. Herkes kandırıldı. Bundan sonra bu kadınla beni yan yana yazmayın da koymayın da. Ortaçağ'da olsa Eda'yı yakarlar, taşlarlardı. İnsanın şerefli ve iffetli olması lazım. Boya döküldü sıva çıktı ortaya, şerefsizmiş. Bu yaşta bir şey daha öğren-miş olduk' diye konuştu.    

    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!