Donald Trump şans diledi

Güncelleme Tarihi:

Donald Trump şans diledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2009 00:00

ABD'nin emlak kralı Donald Trump, dün Bahamalar'da düzenlenen 2009 Kainat Güzeli Yarışması öncesi tanıştığı Türk güzeli Senem Kuyucuoğlu'na şans diledi.

Haberin Devamı

 SENEM KUYUCUOĞLU FOTOĞRAFLARI

Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Senem Kuyucuoğlu ile de tanışan ve sohbet eden Trump, "Yarışmanın favorileri arasında gösteriliyorsun, çok sempatiksin, güzel gülüyorsun" diyerek güzelimize şans diledi. Trump, ayrıca Kuyucuoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sabaha karşı saat 04.00'te düzenlenen yarışmada Kuyucuoğlu'nun dışında bir Türk kızı daha jüri karşısına çıktı. Belçika'yı Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in sevgilisi Türk asıllı 19 yaşındaki Zeynep Sever temsil etti. Sever, iki yıl önce Miss Turkey yarışmasına katılmış ama dereceye girememişti.

Best Model of Turkey 2007 birincisi ve Miss Turkey 2009 ikincisi Senem Kuyucuoğlu, dünyanın farklı ülkelerden 90'a yakın güzele karşı yarıştı. 1.85'lik boyu ve fiziğiyle yarışmanın favorileri arasında gösterilen Kuyucuoğlu, "Yarışmada çok iddialı kızlar var. Ama girdiğim bütün
yarışmalardan dereceyle döndüm. Başarmayı seviyorum. Bu yarışmada şimdiye kadar kazanan Türk yok. 1.85 boyundayım. Yarışmadaki en uzun boylu kız benim. Çok uzun olmama rağmen düzgün bir fiziğim var. Yarışmada favoriler arasında olduğumu söylüyorlar, bu beni daha da hırslandırıyor" dedi.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Donald Trump ve NBC Televizyonu'nun üstlendiği yarışmanın bu seneki sunuculuraı Bill Bush ve Claudia Jordan. Birinciye tacı 2008 güzeli Venezuelalı Dayana Mendoza verdi. Bu yıl yarışmayı kazanacak güzeli ödüllerin yanı sıra büyük sorumluluklar da bekliyor. Kraliçe, yıl boyunca HIV virüsü ve AIDS'le mucadele savunuculuğunu yürüterek eğitim ve araştırmaların yaygınlaşması ve yasal düzenlemelere katkı sağlamak için çalışacak.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!