Sibel'den Açıkhava'da bacak şov

Güncelleme Tarihi:

Sibelden Açıkhavada bacak şov
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2009 01:00

Sibel Can, yeni albümü "Benim Adım Aşk" ile başladığı konser programının Harbiye Açıkhava ayağında sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Konsere damgasını vuran ise sanatçının derin yırtmaçlı kostümleri oldu. Sahnede 3 kostüm değiştiren Can, elbisesini sıyırarak yaptığı danslarla 1998’de katıldığı Polis Balosu’ndaki pozlarını hatırlattı.

Haberin Devamı

İŞTE SİBEL CAN'DAN BACAK ŞOV 

Sibel Can, saatler 21.00'i gösterdiğinde sahnedeydi. İzleyicisinin karşısına 12 yıl önce giydiği siyah taşlı elbiseyle çıkan sanatçı, ilk olarak "Benim Adım Aşk" isimli yeni albümünün çıkış parçası "Çantada Keklik"i seslendirdi. Konserin ilk bölümünde şarkıcı dostları da sahnede ona eşlik etti. "Eğer İstersen" ve "Ah İstanbul" şarkılarına klarnetiyle renk katan Hüsnü Şenlendirici, büyük alkış aldı. İkili, şarkı arasında birbirlerine övgüler yağdırdı. Konserin bir diğer sürpriz konuğu ise Gülşen'di. Can, yeni albümünde yer alan ve sözü, müziği Gülşen'e ait olan "Başı Bağlı" şarkısını ve "Çakmak Çakmak"ı onunla birlikte seslendirdi. Albüme adını veren şarkının sahibi Ayla Çelik de Can'a sahnede eşlik eden isimlerdendi.

Haberin Devamı

Oğlunun doğum gününü kutladı

Bir gün önce Duman konserinde dinleyiciyi rahatsız eden ses düzenindeki problem, Can'ın sahnesinde de devam etti. Şarkıların çoğunda sözler anlaşılamadı. Can hayranları da bu duruma alkışlarla tepki gösterdi. Buna rağmen gece boyunca temposunu düşürmeyen Sibel Can, aksaklıkları renkli şovuyla kapamaya çalıştı.

KONSERDEN NOTLAR
* Sibel Can'ın konserde giydiği dört kostümü de bacak dekolteliydi.
* Sibel Can, gece boyunca konserine gelmeyen yakın arkadaşı Tarkan'a "Neredesin, buraya gel" diye laf attı.
* Konseri izleyenler arasında, Hüsnü Şenlendirici'nin eşi Nazire Şenlendici de vardı.
* Bir araya sahneye de çıkan Gülşen, Can'ın bütün şarkılarına Arto ile dans ederek eşlik etti.
* Konserin ardından seyirci "Bir daha, bir daha" diye Can'ı sahneye geri çağırsa da, sanatçı bis'e çıkmadı.

Derin yırtmaçlı kıyafetler tercih eden Can, hareketli şarkılarda oryantal şovlarıyla alkış topladı. Sibel Can, sahnede oğlu Emir'in de doğum gününü kutladı ve ona "İyi ki doğdun, iyi ki seni doğurmuşum anneciğim" diyerek "İyi ki Doğdun" şarkısını söyledi. İlk yarıda iki farklı kostümle izleyici karşısına çıkan Can, "Oyunbaz", "Eziyet", "Kıskıvrak", "Ebedi Sevgili", "Orta Şekerli", "Kalbimin Kıyıları" isimli şarkılarını seslendirdikten sonra konsere ara verdi.

Haberin Devamı

Nine oluncaya kadar sahnedeyim

Sibel Can, konserde yalnızca kendi parçalarını değil, sevilen Türk sanat müziği eserlerini de seslendirdi. İkinci yarıya da "Senede Bir Gün" ile başladı. "Şimdi Uzaklardasın", "Nasıl Geçti Habersiz", "O Ağacın Altı", "Gözlerin Bir İçim Su", "Sabır Taşı", "Lale Devri", "Aşkımız İçin", "Benim Yerime de Sev", "Zaman Kötü" gibi sevilen şarkıları söyleyen Can, bir ara dinleyicilerin arasına karıştı. "Nine oluncaya kadar sahnede olmak istiyorum" diyen şarkıcı, yaz boyunca konser programının devam edeceği müjdesini verdi. Can, ikinci yarıda da iki farklı kostüm giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!