Çekimler bitti ocakta vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Çekimler bitti ocakta vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2008 00:00

Tomris Giritlioğlu’nun, 6-7 Eylül Olayları’nı anlatan filmi "Güz Sancısı"nın çekimleri tamamlandı.

Haberin Devamı

BEREN SAAT FOTOĞRAFLARI

Beren Saat ve Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu filmin, 23 Ocak'ta vizyona girmesi planlanıyor. Rum kızı Elena rolünde karşımıza çıkacak olan Beren Saat, Rum aksanıyla konuşabilmek için özel dersler aldı. Saat, "oynadığım Elena, bir Müslüman'a aşık. Film, ülke koşullarının onları nasıl ayrı düşürmeye çalıştığını anlatıyor. Çok güzel bir film oldu" diyor.
Tomris Giritlioğlu’nun, 6-7 Eylül Olayları’nı anlatan filmi “Güz Sancısı”nın çekimleri tamamlandı. Beren Saat ve Murat Yıldırım’ın rol  aldığı filmin 23 Ocak’ta vizyona girmesi planlanıyor.
Tomris Giritlioğlu’nun yönettiği “Güz Sancısı”nın oyuncu kadrosunda  Beren Saat ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra Belçim Erdoğan, Okan Yalabık, Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Hüseyin Avni Danyal, Umut Kurt,
Avni Yalçın ve Zeliha Berksoy da bulunuyor. Yılmaz Karakoyunlu’nun  aynı adlı eserinden beyazperdeye uyarlanan filmin çekimleri tamamlandı. “Güz Sancısı”nın 23 Ocak 2009’da vizyona girmesi planlanıyor.

Çekimler bitti ocakta vizyonda

Beren özel ders aldı
1955 yılında yaşanan 6-7 Eylül Olayları’nın gölgesinde iki gencin aşk hikâyesinin anlatıldığı filmde Murat Yıldırım, Antakya’daki güçlü  nüfuzu yüzünden hükümette etkili bir yeri olan toprak ağası bir babanın gölgesinde kalmış, komşusu Rum kızı Elena’ya aşık Behçet adlı  genci canlandırıyor. Beren Saat ise Rum fahişe Elena rolünde. Rum
aksanıyla konuşabilmek için özel dersler alan Saat, “Tomris Giritlioğlu’nun altı yıldır üzerinde çalıştığı büyük bütçeli bir iş bu. Daha önce başrol oynadığım ‘Hatırla Sevgili’ dizisi ülkemizin yakın tarihini anlatmak amacıyla yapılmış bir projeydi, bu da Hatırla Sevgili’nin bir uzantısı. Benim oynadığım Elena, bir Müslüman’a aşık.
Film, ülke koşullarının onları nasıl ayrı düşürmeye çalıştığını anlatıyor. Çok güzel bir film oldu” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!