Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 18:46

- Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba: "Şans faktörü bizden yana değildi. Planladığımız maçlar var, ligde kalmamız için. Onlardan birisini kaybettik"- Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "İyi bir galibiyetle buradan ayrılıyoruz. Bundan sonra iyi oyunumuz geliştirip, mücadeleyi artırarak çıkışa geçmek istiyoruz"

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Bursaspor'a 1-0 mağlup oldukları maça ilişkin, "Şans faktörü bizden yana değildi. Planladığımız maçlar var, ligde kalmamız için. Onlardan birisini kaybettik" dedi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada zaman zaman iyi oynadıklarını vurguladı.

Eskişehirspor'un en çok gol pozisyonuna girdiği maçı yaşadıklarını ifade eden Aybaba, "Planladığımız maçlara doğru gideceğiz. Bir avantajımız vardı onu kaybettik. İnancımız tam ve yolumuza devam ediyoruz. Seyircimize desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar da bize destek vermeye devam etsinler. Bize inansınlar" diye konuştu


- Bursaspor cephesi


Haberin Devamı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise psikolojik olarak çok zor bir maça çıktıklarını belirtti.

Eskişehirspor'un alt sıralardan kurtulmak istediğini bildiklerini anlatan Hamzaoğlu, "Biz de kaybetmek istemiyorduk, yukarıya yaklaşmak için. Sakin kalmak ve topa hakim olmak önemliydi. İyi bir galibiyetle buradan ayrılıyoruz. Bundan sonra iyi oyunumuzu geliştirip, mücadeleyi artırarak çıkışa geçmek istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Eskişehirspor'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!