Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 22:19

- Beşiktaş 2. Başkanı Çebi: "Rize'den lider olarak dönmek bizim için büyük bir keyif. Rizespor'u da tebrik ediyorum çok dirençli bir top oynadılar"

Haberin Devamı

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 yenerek liderliğe yüksele Beşiktaş'ın ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, "Rize'den lider olarak dönmek bizim için büyük bir keyif. Rizespor'u da tebrik ediyorum çok dirençli bir top oynadılar" dedi.

Çebi, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir deplasmanda kazandıklarını belirterek, "Rize'den lider olarak dönmek bizim için büyük bir keyif. Rizespor'u da tebrik ediyorum çok dirençli bir top oynadılar. Onlara başarılar diliyorum. Bizim için önemli olan üç puanı alıp dönmekti. Biz mutluyuz. Çok zor bir maçtı ve futbolcularda yorgunluk vardı. İnşallah bundan sonraki sonuçlar bizim için başarılı olur" diye konuştu.

Çebi'nin açıklama yaptığı sırada Çaykur Rizespor taraftarlarının kendisine tepki göstermesi nedeniyle Çebi, "Bu tür tepkiler hep var. Maçı da çok dikkatli izledim yanlış kararlar olduğunu görmedim" şeklinde açıklama yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!