Lüleburgaz’da  YSK’nın kararını protesto yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgaz’da  YSK’nın kararını protesto yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 13:57

Lüleburgaz’da  YSK’nın kararını protesto yürüyüşü

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli)(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde 16 Nisan referandumunun ardından YSK’nın aldığı kararları protesto etmek için toplanan grup “Hayır Biz Kazandık” yürüyüşü yaptı.

Lüleburgaz'da, 'İtirazımız var'  sloganıyla Kongre Meydanı'nda toplanan protestocular, 'Hayır biz kazandık', 'Hakkımızı istiyoruz' sloganları atarak İstanbul Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti. CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın da katıldığı yürüyüşte  "YSK şaşırma sabrımızı taşırma", sloganları atıldı. 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, "Sokaklara çıkıyoruz, hakkınızı sokaklarda aramayın diyorlar. Sandığa gidiyoruz, sandıkta oylarımızı çalıyorlar. Biz kimsenin oyunu istemiyoruz, sadece kendi oyumuzu korumaya çalışıyoruz. Ama biz hakkımızı sonuna kadar savunacağız, teslim olmadık, olmayacağız! Lüleburgaz’da sonuçlarının açıklamasından hemen sonra bu meydanda toplananlara konuşan AKP İlçe Başkanı hayır diyenlere vatan haini  diyor. Türkiye’de her iki kişiden biri hayır demiştir. Lüleburgaz’da her 4 kişiden 3’ü hayır demiştir. Eğer hayır diyenler vatan haini ise, AKP İlçe Başkanın evinde de vatan haini var demektir. Ya alt katındaki, ya üst katındaki ya da kapı komşusu hain demektir. İşte asıl ihanet budur. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlara, nifak tohumu ekenlere, bizi bölmeye çalışanlara da fırsat vermeyeceğiz, kardeşliğimizi bozmayacağız. Şunu unutmayın Lüleburgaz’dan AKP’li çıkar, MHP’li çıkar, CHP’li çıkar ama asla vatan haini çıkmaz. Evet diyen de hayır diyen de el ele tutuşacağız, bizi bölmeye çalışanlara karşı hep birlikte tüm Lüleburgaz olarak hayır diyeceğiz” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!