Lüleburgaz'da minik basketçilerin ligi sone erdi

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgazda minik basketçilerin ligi sone erdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 13:01

Lüleburgaz'da minik basketçilerin ligi sone erdi

Haberin Devamı

 

 

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli)(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi'nde, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen, U 12 ve U 11 Kırklareli Yerel Ligleri kapanış töreni Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) yapıldı.

Kapanış törenine, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, Kırklareli Basketbol İl Temsilcisi Enis Gürel, basketbolcular ve velileri katıldı.

Kapanış töreninde konuşan Belediye Başkanı Emin Halebak, “Sizler bir takım zorluklara katlanıyorsunuz ve tabi çocuklarımızda bu zorluklara katlanıyorlar. Ancak bundan 25 sene sonra bu zorlukların ne anlama geldiğini, sporla, sanatla ilgilenmeyen çocuklarla, sizin çocuklarınızın arasındaki farkın ne olduğunu göreceksiniz. Emeklerinizin karşılığını almış olacaksınız. Çocuklarımızın derslerine çalışması okul başarıları için çok önemli. Ama şu unutulmamalı ki, belli bir yaştan sonra okul bitiyor ve hayat başlıyor. Hayat spor yapanların, sanatla uğraşanların, sosyal etkinliklerle uğraşanların, STK’larda mücadele edenlerin diğerlerine fark attığı gerçekleri kapsıyor” dedi.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem’ de konuşmasında “En büyük katkıyı sağlayıp bu salonu bize veren  Belediye Başkanımıza, okullarda bu imkanı sağlayan  Kaymakamımıza, sezon başında maçlar okul döneminde hafta içinde yapıldığından dolayı çocuklarımızın şehir dışında maç yapmaları hususunu engelledikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu durum kulüplerimize çok katkı sağladı” dedi.

Konuşmaların ardından sporculara madalyaları ve kupaları, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak tarafından verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!