Lüleburgaz'da ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgazda ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 12:33

Lüleburgaz'da ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye

Haberin Devamı

 

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtılacaklarını söyledi.

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'nin, Kırklareli Valiliği'nin oluruyla Lüleburgaz'da ücretsiz tekerlekli sandalye dağıtımı yapacağını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu, "Bölgemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye yardımı yapılacak. Bu dağıtımdan yararlanmak isteyenler, belediye başkanlıklarına, muhtarlıklara, engelliler ile ilgili kurum ve derneklere, varsa yaşlılar yurdu ve huzur evlerine bilgi vermesi ve kendilerine verilen evrakları eksiksiz olarak tamamlamaları gerekiyor.Bir üst yazı ile Bedensel Engellilerle Dayanışma Dernek merkezine posta yoluyla göndermeleri gerekiyor" dedi.

Ücretsiz tekerlekli sandalye dağıtımından yararlanmak isteyen vatandaşlar 1 Nisan 2017 tarihine kadar, nüfus cüzdanı sureti veya kimlik fotokopisi, ikametgah, fakirlik veya muhtaçlık kağıdı, engelli raporunun fotokopisi, engelli bireyin veya yakınının telefon bilgisi ile tekerlekli sandalye başvuru formunu doldurması gerekiyor. Dernek Başkanı İşçioğlu, ayrıntılı bilginin muhtarlıklardan alınabileceğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!