Lüleburgaz tenis kulübü, başarılı oldu

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgaz tenis kulübü, başarılı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 13:12

Lüleburgaz tenis kulübü, başarılı oldu

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nin tenis kulübü sporcuları, Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan turnuvada başarılı oldu.
Tekirdağ’da yapılan turnuvada Lüleburgaz Tenis kulübü 10 sporcu ile mücadele etti. Lüleburgaz Tenis Kulübü sporcularından 9 yaş kızlar grubunda Duru Güreler final oynadı ve ikinci oldu. Çiftlerde 9 yaş grubunda ise Irmak Aksu ve Nehir Beren çifti turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.10 yaş çift erkeklerde Emre Yaman, Ege Kutluer çifti, final maçını kaybederek ikinci oldular. Erkekler 10 yaş grubunda Arad Sekhavad, Ege Bayhan, Emre Yaman ve Ege Kutluer ile kızlarda Nehir Beren Uzuntekin ve Irmak Aksu yarı final, Consolaysın grubunda Anday Toprakkıran ve Kutay Çakır’da final oynama başarısı gösterdiler.
Başarılarının her geçen gün arttığını belirten Lüleburgaz Tenis Kulübü Başkanı Enver Ordukaya “Lüleburgaz’da tenis sporunu her geçen gün geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Tesisi olmayan ve imkansızlıklar içerisinde çalışan bu çocuklarımızın başarıları bizi gururlandırıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!