Lörrach Belediye Başkan Yardımcısı Edirne'de

Güncelleme Tarihi:

Lörrach Belediye Başkan Yardımcısı Edirnede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 12:05

Almanya Lörrach Belediye Başkan Yardımcısı Bernhard Escher, Lörrach International Dernek Başkanı Dr. Manfred Raupp ve beraberindeki heyet, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret ederek, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile görüştü. 

Haberin Devamı

Ticari işbirliği imkanlarının görüşüldüğü ziyarette Zıpkınkurt, Edirne ekonomisi hakkında bilgi verdi. Edirne'de dünya markalarına üretim yapan tekstil fabrikalarının olduğunu söyleyen Zıpkınkurt, konfeksiyon sektöründe yetişmiş eleman olduğunu ve bunun kaliteli mal üretimi getirdiğini belirtti. 

Edirne'nin Avrupa'ya yakın olmasından dolayı lojistik olarak da avantajlı konumda olduğunu belirten Zıpkınkurt, iki ülke arasında ticari köprü kurmaya, ticari konularda işbirliği yapmaya hazır olduklarını da ifade etti.

Çin ve Hindistan'dan Almanya'ya gelen ürünlerin kalitesine şüpheyle bakıldığını söyleyen Raupp, Türkiye'de üretilen malların kalitesinin de Avrupa’daki üretimlerle eş değerde tutulduğunu ve işbirliği yapmak için bunun güzel bir fırsat olduğunun altını çizdi.
Zıpkınkurt, görüşme sonunda ziyaretlerinin anısına heyete Edirne'ye özgü değerlerden hediye takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!