Liseliler evlerde onarım yaptı

Güncelleme Tarihi:

Liseliler evlerde onarım yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 13:52

Liseliler evlerde onarım yaptı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)-  GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor' projesi kapsamında ihtiyaç sahibi yoksul ailelerin evlerinde bakım ve onarım çalışması yaptı.
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, ülke genelinde uygulanmaya başlanan 'Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor' projesi, İslahiye'de hayata geçti. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, kent merkezinde mahalle muhtarlarıyla ortak çalışma sonucu tespit edilen 20 aileye öğrenci ve öğretmenleri tarafından evlerinde küçük bakım ve onarımlarının, evlerinde bulunan kullanılmaz veya eskimiz durumdaki eşyalarının tamir ile değişim gerektiren küçük onarımları yapıldı.
Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Güven, proje amacının meslek liselerinde öğrenim gören öğrencilerin, öğrenimleri ile birlikte okulun bulunduğu mahallede, ilçe içinde tespit edilen belirli sayıda ihtiyaç sahibi durumdaki kişilerin evlerinde küçük bakım ve onarımı olduğunu belirtti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!