Liseli gençler Cumhuriyet için koştu

Güncelleme Tarihi:

Liseli gençler Cumhuriyet için koştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 18:22

Liseli gençler Cumhuriyet için koştu

Haberin Devamı

İZMİR'in Aliağa ilçesinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde masa tenisi, satranç ve atletizm branşlarında düzenlenen spor müsabakaları kros koşusuyla sona erdi. 1500 metre genç kızlar ve 2000 metre erkeklerde düzenlenen koşularda liseliler birbirleriyle yarıştı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde lise öğrencileri kızlar ve erkekler kategorilerinde koştu. Genç kızlar kategorisinde birinciliği Bilge Çayıroğlu göğüslerken Afra Nur, Naime Baydar ve Buse Ural ilk dörtte yer alan diğer isimler oldu. 2000 metre genç erkeklerde ise sırasıyla Göktuğ Demirbaş, Mustafa Demirbaş, Yiğit Efe Akbacı, Yusuf Çağrı Korkmaz ilk dörde girdi.

Kros koşusu genç erkekler kategorisinde Aliağa Anadolu Lisesi takım olarak birinci olurken genç kızlarda Alp Oğuz Lisesi takım olarak ipi göğüsledi. Kros koşusunda dereceye giren yarışmacıların madalyalarını İlçe Kaymakamı Bayram Yılmaz verdi. Ödül törenine MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse'nin aralarında bulunduğu birçok idari amir katıldı ve diğer branşlarda dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

HANDE CAN UNUTULMADI

Geçtiğimiz günlerde okulunda kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Hande Can'ı sporcu arkadaşları unutulmadı. Kendisi gibi atlet olan arkadaşları kros koşusundan sonra aldıkları kupayı Hande Can'ın anısına kaldırdı. Kros koşusunda genç kızlar kategorisinde takım olarak ikinci olan Ticaret Meslek Lisesi atletleri Hande Can için koştuklarını söyledi.

Bülent PINARBAŞI / ALİAĞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!