Liseli aşçılardan Öğretmenler Günü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Liseli aşçılardan Öğretmenler Günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 10:03

Liseli aşçılardan Öğretmenler Günü sürprizi

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme ilçesindeki Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ödüllü aşçıları, Öğretmenler Günü için özel tematik pasta hazırlayarak öğretmenlerine sürpriz yaptı.

Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mutfak Sınıfı öğrencileri, kendi hazırladıkları pasta ve kurabiyeler ile sürpriz yaparak Öğretmenler Günü'nü kutladı. 6'ncı Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'nda toplam 28 madalyayı Çeşme'ye getiren Mutfak Sınıfı öğrencileri öğretmenlerine duygu dolu anlar yaşattı. Öğrencilerden Halenur Ergün öğretmenleri için alabilecekleri en güzel hediyenin kendi hazırladıkları ve tasarımını yaptıkları pasta ve kurabiyeler olacağını düşündüklerini söyledi. Sabah saatlerinden itibaren öğretmenleri Kader Çakar ve 17 arkadaşı ile birlikte çalışmaya başladıklarını anlatan Ergün, "Hummalı bir çalışma sonucu pasta ve kurabiyelerimizi hazırladık. Öğretmenlerimiz, teneffüs arasında bizi pastalar ile öğretmenler odasında görünce çok sevindi" diye konuştu.

Pastayı tüm öğretmenler adına kesen Okul Müdürü Aydan Çakmakoğlu, sürprizin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "1994 yılından bu yana, turizm sektörüne öğrenci yetiştiren okulumuzda görev yaptığım 21 yıl boyunca, üç binin üzerinde öğrenci mezun ettik, turizm sektörüne ara personel yetiştirdik. Bu yıl da öğrencilerimiz, sektörde işe başlamaya hazır. Dört yıllık eğitimlerinin bu son yılında kendilerini geliştirerek birer aşçı ve pastacı olarak turizm sektöründe yeni, genç ve dinamik oyuncular olacaklar. Tüm öğrencilerimize başarılarının devamını dilerim" dedi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!