Liseler arası bilek güreşi turnuvası sonuçlandı

Güncelleme Tarihi:

Liseler arası bilek güreşi turnuvası sonuçlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 16:57

Liseler arası bilek güreşi turnuvası sonuçlandı

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’da düzenlenen 5’nci Samsun Liseler Arası Bilek Güreşi Turnuvası’nda dereceye girenler belli oldu. 132 sporcunun katıldığı turnuvada 16 öğrenci dereceye girdi.

5’nci Samsun Liseler Arası Bilek Güreşi Turnuvası, İlkadım-Mete Adanır Spor Salonunda gerçekleştirildi. İlkadım Belediyesi, Yıldız Gençlik Spor Kulübü ve Samsun Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilciliği işbirliğinde, 132 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen turnuvaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi İl Temsilcisi Numan Güvelioğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, veliler ve çok sayıda sporsever katıldı.

‘SPORLA İLGİLENMEKTEN MUTLUYUZ’
50- ve 80+ kilolar arası ve lisanslı tüm lise öğrencilerine açık olan turnuvaya il genelinden 132 sporcu katılırken 16 öğrenci dereceye girdi. Büyük ve köklü bir tarihe sahip spor kültürümüzün en önemli branşlarından olan bilek güreşinin gençler arasında yeniden hak ettiği ilgiyi kazanmasının büyük önem arz ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Sporun bir lüks değil hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldiği İlkadım’da siz değerli gençlerimiz için var gücümüzle çalışarak spor yatırımlarımızı en üst seviyeye taşıyoruz. Bizler gençlerimiz ve vatandaşlarımızın spor yapabilecekleri her türlü imkânların ve alt yapının olduğu bir ilçe inşa ediyoruz. Turnuvamızda ter döken genç sporcu kardeşlerime başarılar diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!