Lise öğrencileri üniversiteyi gezdi

Güncelleme Tarihi:

Lise öğrencileri üniversiteyi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 13:41

Lise öğrencileri üniversiteyi gezdi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN'ın Gerger ilçesine bağlı Gölyurt köyünde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Adıyaman Üniversitesi Merkez Külliyesi'ni ziyaret etti. 
Gölyurt ÇPAL Müdür Yardımcısı Sami Dal ve okul öğretmenleri Müslüm Durmuş, Göksel Yıldırım ve Gönül Boya nezaretinde 25 kişilik öğrenci grubuna ilk olarak üniversite ile ilgili sunum yapıldı. Ardından da Merkez Külliyesis gezdirildi. Üniversitenin içerisinde yer alan tarihi alanları ve külliye alanını gezen öğrenciler keyifli dakikalar yaşarken, okul öğretmenleri ve öğrenciler yapılan çalışmalar ve üniversitenin gelişmişliğini yakından gördüklerini belirtti.
Üniversitenin külliyesinin çiçek bahçesini andırdığını ve gezerken çok keyif aldıklarını belirten Gölyurt ÇPAL Müdür Yardımcısı Sami Dal, "Buraya öğrencilerimizi üniversiteyi hayatlarında ilk defa görmeleri için getirdik. Kampüs alanı çok güzel özellikle tarihi alanlar, Adıyaman evi, Minyaman'ı çok beğendik. Çok verimli bir ziyaret oldu. Gerek Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'ye gerekse de çalışanlara çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok sıcak karşıladılar. İnşallah bu ziyaretlere devam edeceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!