Limon Çiçeği’nden ihtiyaç sahibine yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Limon Çiçeği’nden ihtiyaç sahibine yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 13:50

Limon Çiçeği’nden ihtiyaç sahibine yardım eli

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde belediye tarafından hayata geçirilen Limon Çiçeği Projesi, kış mevsimi nedeni ile dar gelirli, engelli ve yaşlılara gıda ve soba yardımının yanı sıra ihtiyaç ailelerin tespiti ve evde bakım hizmetlerini de sürdürüyor.
Erdemli’nin her noktasında, insanın olduğu her yerde hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "İnsanın olduğu her yere gidiyoruz, hizmet ediyoruz ve insanımızı mutlu ediyoruz. Limon çiçeği ekiplerimiz şehrin dört bir yanında devletin hizmetini vatandaşa yansıtıyor. Engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi her vatandaşımızın emrinde, onlara hizmet ediyoruz. Evlerini temizliyoruz, saç ve sakal tıraşı gibi kişisel bakımlarını yapıyoruz, ihtiyaçlarını karşılıyoruz, onların engelsiz taksi uygulamamız ile günlük işlerini yerine getiriyoruz, kısacası onları mutlu ediyoruz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Bu proje içimize sinen en büyük projelerimizden birisidir. O yüzden bir insanlık projesi diyoruz " dedi.
Kış aylarının girmesiyle şu sıralar ihtiyaç sahibi vatandaşlara soba armağan edildiği bildirilirken, gıda yardımlarının, hastalara hasta yatağı, engelli araç ve gereç dağıtımlarının da rutin olarak devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!