Lider koltuktan indi

Güncelleme Tarihi:

Lider koltuktan indi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 16:23

Ankaragücü, ikinci devrenin ilk maçında, deplasmanda Aydınspor 1923 ile 1-1 berabere kalırken, zirveye yeniden Gümüşhanespor çıktı.

Haberin Devamı

STAT: Adnan Menderes
HAKEMLER: Yiğit Arslan (**), Cemalettin Gündoğdular (**), Bersan Duran (**)
AYDINSPOR 1923: Evren (**), Erdi (**), İsmail (**), Gürcan (**), Haluk (*) (Dk. 59 Nezir *), Şamil (**) (Dk. 75 Mustafa Tahir *), Reşo (*), Oğuzhan (**) (Dk. 90+4 Veysi), Vedat (***), Süleyman (**), Berat Ali (**)
MKE ANKARAGÜCÜ: Emre (***), Alihan (**), Sezgin (**), Muhammed (**), Mehmet (**), Orhan (**), Ömer (**) (Dk. 88 Murat *), Harun (**), Erhan (***), Onur (**) (Dk. 81 Mustafa *), Muharrem Ozan (**) (Dk. 65 Enes **),
GOLLER: Dk. 35 Vedat (Aydınspor 1923), Dk. 51 Erhan (MKE Ankaragücü)
SARI KARTLAR: Alihan, Ömer (MKE Ankaragücü), Vedat (Aydınspor 1923)

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta ilk yarıyı lider bitiren Ankaragücü, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Aydınspor 1923 ile 1-1 berabere kaldı ve 2 puanlık kaybın ardından, koltuğu sezon başından bu yana büyük bir çekişme yaşadığı Gümüşhanespor’a bıraktı. Gümüşhanespor, kendi evinde oynadığı müsabakada 1461 Trabzon’u 2-1 geçti ve 2 puan farkla liderliğe yükseldi.
Puan kaybı yaşamadan ikinci devreye başlama hesapları yapan Ankaragücü, ilk yarıyı Vedat’ın attığı golle 1-0 yenik kapadı. İkinci yarıya daha istekli ve hırslı giren sarı-lacivertliler, 51. dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Erhan, topu ağlara gönderip skoru dengeledi. Sonraki bölümde, Ankaragücü’nün çabası ikinci gol için yeterli olmadı ve müsabaka 1-1 bitti.

HACETTEPE EVİNDE YENİLDİ

İkinci Futbol Ligi’nde mücadele eden diğer Başkent ekipleri, haftayı; 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlikle tamamladı.
Kırmızı Grupta yer alan Bugsaş, deplasmanda Karşıyaka ile 0-0 berabere kaldı. Etimesgut Belediye ise Tokatspor’u deplasmanda 2-1 yendi. Beyaz Gruptaki ekipler ise maçlarını kaybetti. Keçiörengücü, deplasmanda Bucaspor’a 4-2, Hacettepe de sahasında Nazilli Belediyespor’a 1-0 yenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!