Lider Aliağa’ya Foça Darbesi

Güncelleme Tarihi:

Lider Aliağa’ya Foça Darbesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 16:26

İzmir Süper Amatör Ligi A grubunun lideri Aliağa FK, 6. hafta mücadelesinde konuk olduğu Foça Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı.
İzmir Süper Amatör Ligi A grubu 6. hafta maçında, lider Aliağa FK ile Foça Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Foça 11 Eylül Stadyumunda oynanan zorlu mücadelede Aliağa FK, deplasmanda rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Ligde tek puan kaybını Foça deplasmanında yaşayan Aliağa FK’nın tek golü 45+1’de geldi. İlk yarıda soyunma odasına 1-0 önde giden Aliağa FK, ikinci yarının 55. dakikasında kalesinde gördüğü gol ile skor 1-1’e oldu.
Foça deplasmanından aldığı 1 puanla lig tablosunda puanını 16’ya çıkaran Aliağa FK, zirvedeki yerini korudu. Foça Belediye Spor ise ligde 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak puanını 10’a yükseltti.
Aliağa FK’nın teknik sorumlusu Serkan Şentürk, 1-1 biten maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazanmaya yakın taraf olarak kendilerini gördüklerini belirterek, ilk yarıya iyi başladıklarını fakat 1-0’dan sonra girdikleri net pozisyonları gole çeviremedikleri için 1 puana razı olduklarını söyledi.
Özellikle ilk yarıda çeşitli gol pozisyonlarına girdiklerini ifade eden Şentürk, “İlk yarıda baskılı bir futbol ortaya koyduk. Yaptığımız hücum organizasyonları ile ilk yarının uzatma devrelerinde 1-0 öne geçtik. İkinci yarının başlarında savunma hattımızda yaptığımız yerleşim hatası yüzünden kalemizde golü gördük. 1-1’den sonra hücumlarımızı sıklaştırdık fakat rakibin sert savunmasını aşamadık” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!