Lider Aliağa Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Güncelleme Tarihi:

Lider Aliağa Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 18:07

LİGDE YENİLGİSİZ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜREN ALİAĞA FK, ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNAYACAĞI GÜZELTEPE MAÇINDAN DA GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYOR.

Ligde yenilgisiz liderliğini sürdüren Aliağa FK, Çarşamba günü oynayacağı Güzeltepe maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.
İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu’nun yenilgisiz lideri Aliağa FK, 5. hafta mücadelesinde kendi sahasında yapacağı Güzeltepe Spor maçının hazırlıklarını tamamladı. Aliağa Şehir Stadı’nda teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmanda 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların hırslı ve neşeli görüntüleri dikkat çekti.
Cezalı futbolcusu bulunmayan Aliağa FK’nın son antrenmanında arka adalesinden hafif sakatlık yaşayan Tolga Divrik ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Tolga Divrik’in Güzeltepe Spor maç kadrosunda yer almayacağı, ancak hafta sonu oynanacak zorlu Foça Belediyespor karşılaşmasına yetiştirileceği belirtildi. Sarı-siyahlı ekip antrenman sonrasında kendi tesislerinde kapma girdi.
“LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”
Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan sarı-siyahlı ekibin teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Ligde oynayacağımız tüm maçlar çok zorlu. Hafta içinde rakibimizi çok iyi analiz ettik. Alacağımız galibiyetle liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun için de kazanmamız gerekiyor. Taraftarımızın güçlü desteği ile 3 puanı alan taraf olacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!