Lider Aliağa Foça Deplasmanında Zafer Peşinde

Güncelleme Tarihi:

Lider Aliağa Foça Deplasmanında Zafer Peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 12:34

İZMİR SÜPER AMATÖR LİGİ A GRUBUNUN YENİLGİSİZ LİDERİ ALİAĞA FK, 6. HAFTA MÜCADELESİNDE FOÇA BELEDİYE SPORA KONUK OLACAK.

İzmir Süper Amatör Ligi A grubunun yenilgisiz lideri Aliağa FK, 6. hafta mücadelesinde Foça Belediye Spora konuk olacak.
Geride kalan 5 haftada oynadığı tüm maçları kazanarak ligde 15 puanla liderlik koltuğunda bulunan Aliağa FK, şampiyonluk yolunda yara almamak için zorlu Foça deplasmanını kayıpsız geçmek istiyor. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Aliağa FK, Foça deplasmanı öncesinde son antrenmanını teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirdi. Antrenmanda, Güzeltepe maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular hafif tempolu koşu ve pas çalışması yaptı. Kaleciler ise kaleci antrenörü eşliğinde takımdan ayrı özel çalışma yaptı. Son hazırlıklarını Aliağa Değirmendere Spor Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı siyahlı ekip, Foça’da kampa girecek. 31 Ekim Cumartesi günü Foça 11 Eylül Stadında oynanacak olan mücadele saat 13.00’de başlayacak.
Foça Belediye Spor deplasmanında kritik bir sınava çıkacaklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Yoğun bir maç trafiği içerisindeyiz. Üç günde bir maç yapıyoruz. Bu yoğun maç programı içerisinde sakatlık yaşanmamış olması bizim için çok önemliydi. Foça karşılaşması bizim için kritik sınavlardan bir tanesi. Maça iyi konsantre olmuş durumdayız. Foça deplasmanından 3 puan alarak Aliağa’ya dönmek istiyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!