Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurulu

Güncelleme Tarihi:

Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurulu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 13:52

Haberin Devamı

ÇANAKKALE (AA) - Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısı yapıldı.

Kooperatif Başkanı Cengiz Teoman, bir çay bahçesindeki toplantıda yaptığı konuşmada, özverili çalışmalarla yoğun bir yılı daha geride bıraktıklarını söyledi.

Kooperatifin geçen yıl 6 milyon 586 bin 274,78 lira kredi kullandırdığını belirten Teoman, "Kooperatiften kullanmış olduğunuz kredileri vadesinde ödeyip takibe intikal ettirdiğiniz taktirde, takip borcunu ödediğiniz tarihten itibaren 6 ay süreyle kredi kullanamamaktasınız. Bu nedenle ihtiyacınız olan krediyi anında kullanabilmeniz için kredi borçlarınızı vadesinde ödemeye gayret göstermenizi rica ediyoruz" dedi.

Yönetim kurulu çalışma raporu ve denetim kurulu raporunun okunmasının ardından, kooperatifin bilanço, gelir gider tabloları onaylandı.

Haberin Devamı

Yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı ibrazı, 2016 yılı yılının tahmini bütçesinin karara bağlanmasının ardından genel kurul toplantısı sona erdi.

Genel kurala, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Engin ile üyeler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!