Ladik Belediye Başkanı Özbalcı:

Güncelleme Tarihi:

Ladik Belediye Başkanı Özbalcı:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 10:22

- "İlçemizi yeniden yaşatmak, yenilikler yapmak, modern bir ilçe yapmak için gecemi gündüzüme katarak var gücümle çalışıyorum"

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ilçeyi modern bir ilçe haline getirmek amacıyla geceli gündüzlü çalışacaklarını söyledi.

Özbalcı, yaptığı açıklamada, Ladik'te doğup okuyan ve meslek sahibi olduktan sonra memleketi Ladik'e uğramayan vatandaşlara sitem etti.

"Ladik hepimizin, Ladikli olmaktan gurur duyuyorum" diyen Özbalcı, şöyle devam etti:

"Başkanlığa hizmet için geldim. Makam, koltuk sevdalısı değilim. İlçemizi yeniden yaşatmak, yenilikler yapmak, modern bir ilçe yapmak için gecemi gündüzüme katarak var gücümle çalışıyorum. İlçemizin, vatandaşlarımızın menfaatine olumlu kararlar alıyorum ama diğer taraftan Ladik'te doğup, okumuş ve meslek sahibi olmuş ilçesinden ayrılan bazı vatandaşlarımızdan bayram, cenaze, düğün gibi önemli gün ve törenler için dahi memleketine gelmeyenler var. Hatta bu kişilerden bazıları, uzaktan belediye çalışmalarını eleştirmeyi adet haline getirdi."

Haberin Devamı

Yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu vurgulayan Özbalcı, "Eksiklikleri, yapılması gerekenleri uzaktan değil, mahallinde söylesinler. İlçemizi, iş istihdamı, ekonomik yönden kalkındıralım. İlçemizde turizmle ilgili hizmetler var. Bulundukları yerlerde en başta Akdağ Kayak Merkezi'mizi tanıtsınlar. Ladik hepimizin, doğup büyüdüğümüz bu ilçemizi modern bir ilçe haline getirelim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!