KYK personeli, şehit ailesiyle iftar yaptı

Güncelleme Tarihi:

KYK personeli, şehit ailesiyle iftar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 18:11

KYK personeli, şehit ailesiyle iftar yaptı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit ailesi ile Yurt Müdürlüğü personelleri iftarda bir araya geldi.
Düzenlenen iftar programına Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın ailesi ve akrabaları ve yurt personelleri ile öğrenciler katıldı.
Yurt Müdürü Vesile Yılmaz Kıraç'ın açılış konuşmasının ardından Kuran tilaveti okundu.
Daha sonra kürsüye çıkan Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, "iftar programına başta Şehidimiz Mehmet Kılınç'ın ailesi olmak üzere katılan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, Eğitim öğretim yılının ve mübarek ramazan-ı şerifin  sonuna geldiğimiz bugünde  mesai arkadaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk yaşamaktayım. Kurumun faaliyetleri kapsamında yöneticisinden kat personeline kadar emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum, ailece bu etkinliği gerçekleştiriyor olmamız kurumsal birlikteliğimizin bir göstergesidir. Yeni bir il müdürlüğü olmamıza rağmen sorunsuz ve verimli bir yıl geçirmemizde emeği olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
İftar programının sonunda İl Müdürü Sami Köroğlu masaları tek tek gezerek şehit ailesinin eşi, çocuğu, akrabası ve tüm öğrenciler ile yakından ilgilendi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!