Kuzeyşehir projesi büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Kuzeyşehir projesi büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:57

Kuzeyşehir projesi büyüyor

Haberin Devamı

YÜCESOY İnşaat'ın İzmir'in Menemen ilçesinde hayata geçirdiği Kuzeyşehir Projesinin, yeni inşaat alanlarının açılmasıyla büyüyeceği bildirildi.

Halihazırda 30 bin metrekare arazi üzerinde 400 konuttan oluşan Kuzeyşehir Projesi'ne bu yıl içinde 250 konut daha ilave edileceği bildirildi. Projenin ilerleyen aşamada ek inşaat alanlarının açılmasıyla birlikte bin konuta ulaşacağı kaydedildi. Toplam 120 milyon TL'lik yatırımla yola çıkan Kuzeyşehir Projesinin, 250 konutun ilave edilmesiyle birlikte 200 milyon TL'lik yatırım kapasitesine ulaşacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçöl, projenin gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısından yoğun ilgi gördüğünü kaydetti. Projenin her ay yaklaşık yüzde 2 değer kazandığınğ ve Aralık 2018'de teslimiyle birlikte minimum yüzde 55 değer kazanmış olacağını söyleyen Gökçöl, projedeki konutların yüzde 25'inden fazlasının satıldığını belirtti.

5 BİN KONUT ÜRETİLECEK

Kuzeyşehir 1'in ardından Kuzeyşehir 2 ve 3 projelerine hayata geçireceklerini belirten Gökçöl, "Biz bölgede toplam 10 bin konut üretileceğini öngörüyoruz. Bu da 1 - 1.5 milyar dolarlık yatırımın yanı sıra; 30-35 bin kişilik bir nüfusun bölgede yaşayacağı anlamına geliyor. Bölgenin geleceğini gören çok sayıda yatırımcı da şimdiden yatırımlarına başladı. Bu anlamda bölgede yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımızın ellerini çabuk tutması faydalarına olacaktır" diye konuştu.

 

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!