Kuzayca halkı sorunlarını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Kuzayca halkı sorunlarını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 10:40

Kuzayca halkı sorunlarını anlattı

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT’ın Şefaatli ilçesinde, 2012 yılında belde statüsünü kaybeden Kuzayca Köyü’nü ziyaret eden Vali Kemal Yurtnaç, köy halkının sorunlarını dinledi.
Kuzayca Köyü’ne, resmi kurum müdürleri ile birlikte giden Vali Yurtnaç, “Bu yıl İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığı ile tüm köylerimizin çöplerini toplayacağız. İl genelinde belediyelikten köy statüsüne düşen 27 köyümüz var. Buraların birçoğunun alt yapısına başlanmış fakat eksik olan yerler var. Biz inşallah bu alt yapıları tamamlayacağız. Kanalizasyon sıkıntısı olan köylerimizde bu sıkıntıyı ortadan kaldıracağız" dedi.
Köy yollarının sıcak asfaltla kaplanması için alt yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu hatırlatan Vali Yurtnaç, “Nüfusu fazla, araç trafiği yoğun olan köylerimizden başlamak üzere tüm köylerimizin yollarını da sıcak asfaltla buluşturacağız. Bu sayede köylerimize ulaşım hem daha rahat hem de daha konforlu olacak" diye konuştu.
Köy konağında, Vali Yurtnaç ve daire müdürleriyle bir araya gelen Kuzayca Köyü sakinleri ise sohbet ortamında geçen toplantıda sorunlarını anlatıp isteklerini sıraladılar.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!