Kuyumculardan 10 bin model

Güncelleme Tarihi:

Kuyumculardan 10 bin model
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 14:25

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, altın fiyatlarında kısa vadede büyük artış beklemediklerini ancak nişan ve düğün sezonu nedeniyle biraz yükseliş olabileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Fiyatların seyrini koruyacağını dile getiren Çavuşculu, vatandaşların bunu değerlendirerek altın alışverişlerini yapabileceklerini kaydetti. Okulların kapanmasının Ramazan ayının ortasına rastladığını anımsatan Çavuşculu, "Ramazan’dan sonra artacak sünnet, nişan ve düğünler altın piyasasını hareketlendirecek. Kasım sonuna kadar sürmesini beklediğimiz törenler için kuyumcular olarak hazırlıklarımızı tamamladık" diye konuştu. 

500 TL’DEN BAŞLIYOR

Türk geleneği olarak nişan ve düğünlerde aile büyükleri tarafından alınan takı setlerinin her keseye uygun üretildiğine dikkati çeken Çavuşculu, şunları kaydetti:
"14 ve 22 ayar hazırlanan takı setlerinin fiyatları 500 liradan başlıyor. Talep ve isteğe göre hazırlanacak takı setlerimizin fiyatları kullanılacak kıymetli taşlara göre değişiklik gösteriyor. Setler ikili, üçlü, dörtlü olarak tasarlanıyor. Tasarımların herkesin isteğine ve kesesine uygun olması için kuyumcular olarak elimizden geleni yapıyoruz. Her çeşit ve fiyatta takılarla, alyanslarla çiftlerimizi bekliyoruz."

BAKMADAN GEÇME!