Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Kutlu Doğum Haftası kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 17:33

Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU,(DHA) - BOLU'da Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen programda aralarında Süleymaniye Camii Baş İmam Hatibi Ekrem Nalbant'ın da olduğu imamlar Kuran-ı Kerim okudu.
Karaçayır Spor Salonu'nda düzenlenen programa Bolu Valisi Aydın Baruş, İl Müftüsü Orhan Genç, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Müftüsü Genç, bu yıl ki temayla güveni kaybeden dünyaya Hz. Muhammed'in emanetini yeniden hatırlatmayı istediklerini söyledi. Programda AİBÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Dr. Talip Ayar ise 'Hz. Peygamber ve Güven Toplumu' başlıklı bir konuşma yaptı.
Programda Süleymaniye Camii Baş İmam Hatibi Ekrem Nalbant, Fatih Eminönü Yeni Camii Uzman İmam Hatibi Ferruh Muştuer ve Fatih Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu Kuran-ı Kerim okudu. Programda ayrıca liseler arasında düzenlenen 'Hz. Peygamber ve Güven Toplumu' başlıklı kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada 1'inci olan Altındağ Belediyesi Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Altun, 2'inci olan Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Eda Nur Koloğlu ve 3'üncü olan İzzet Baysal Anadolu Lisesi öğrencisi Özkan Berber, ödüllerini Vali Baruş ve protokol üyelerinden aldılar.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!