Kuş Cenneti Festivali, Volkan Konak Konseri ile sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Kuş Cenneti Festivali, Volkan Konak Konseri ile sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 11:41

Kuş Cenneti Festivali, Volkan Konak Konseri ile sona erdi

Haberin Devamı

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA(Balıkesir), (DHA )- BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde 17 Mayıs tarihinde başlayan 28. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda Volkan Konak'ın 10 bin kişiye verdiği konser ile sona erdi. 
Festivald kapsamında verilen konserlerde, Mor ve Ötesi , Pamela'nın yanı sıra son olarak Volkan Konak, Bandırmalılar ile buluştu. Konser öncesi konuşma yapan Bandırma'nın CHP'li Belediye Başkanı Dursun Mirza, festivalin bir çevre festivali olmasına işaret ederek “Bizim festivalimiz bir panayır değil. Nitelikli kültürü öne alan ve sizlerin en çok sevdiği sanatçılarla buluşturan bir festival. Birazdan, isteyip de uzun yıllar getiremediğimiz, Volkan Konak ile buluşturacağız sizi. Onu çok seviyoruz. .Sizleri seviyoruz,  her şey sizler için. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum"dedi.
Sponsor firmalara plaketlerinin verildiği tören sonrası sahneye çıkan Karadeniz Müziğinin önemli isimlerinden Volkan Konak, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran 10 bin kişiye konser verdi.
 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!