Kurtulmuş, Gençlere Duyarsız Kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Kurtulmuş, Gençlere Duyarsız Kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 14:30

NUMAN KURTULMUŞ'LA FATSALI GENÇLER BİRAYA GELDİLER...(AHMET ALTAY/ORDU-İHA)

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları sırasında gençlerle sohbet toplantısı düzenledi.
Fatsa ilçesindeki toplantıda üniversite öğrencileri ile uzun süre sohbet eden Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a gençlerden özel bir talep geldi. Gençler, Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’nden üniversite öğrencilerine indirim talebinde bulundular. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da bu konuyu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile paylaştı.
YÜZDE 50 İNDİRİM SÖZÜ
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile istişare yaptıktan sonra bu konuyu ilk meclis toplantısına taşıyacaklarını ve üniversite öğrencilerine Spor Kompleksi Havuzu’nda yüzde 50 indirim yapacaklarını belirtti.
Gerçekleşecek ilk meclis toplantısında günlük havuz kullanımı 20 TL’den üniversite öğrencilerine 10 TL’ye, halk gününde ise 10 TL olan havuz kullanım ücretinin üniversite öğrencilerine 5 TL olacağı belirtildi.
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un bu duyarlı davranışı gençler tarafından sevinçle karşılandı. Üniversite öğrencileri, "Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a teşekkür ediyoruz” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!