Kurtlar Vadisi Pusu 238. yeni bölümde Aynura kurtulacak mı? (Fragman İzle)

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 238. yeni bölümde Aynura kurtulacak mı (Fragman İzle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 11:00

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 27 Kasım perşembe günü ekrana gelecek 238. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen o fragman... Yeni bölümde Aynura esir alınıyor ve bomba düzeneğine bağlanıyor. Polat Alemdar, Aynura'yı kurtarabilecek mi?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu hız kesmeden devam ediyor.

27 Kasım Perşembe “Vadi” günü! Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamı saat 20.00’da Kanal D’de seyircilerinin karşısına 238. yeni bölümüyle çıkmaya hazır. Yeni bölüm yine aksiyon dolu ve nefes kesici sahneleriyle “Vadi” seyircisine dolu dolu bir bölüm vaat ediyor.

Akif ve KGT ekibi Aynura’yı kurtarabilmek için neler yapmak zorunda kalacaklar? Amon (Andy Garcia) 238. Yeni bölümde geri dönüyor. Amon’un Türkiye, Ortadoğu ve İstanbul ile ilgili yeni planları ne?

Tilki Andre de bu sırada boş durmuyor ve yeni bir operasyon düzenliyor. Tüm bu gelişmelere karşı Polat Alemdar’ın tavrı ne olacak? Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat ise sokakta "Bonanza" satanlara karşı amansız bir savaşa gimiştir. Karşına çıkmaya cesaret edemeyen motorsiklet çetesi üyeleri Misket ve Pitbull ise O'nu alt etmek için farklı bir yol izlerler.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 238. BÖLÜM FRAGMANI - 27 KASIM PERŞEMBE

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

KURTLAR VADİSİ PUSU SETİNDEN BİR KARE

Kurtlar Vadisi Pusu 238. yeni bölümde Aynura kurtulacak mı (Fragman İzle)

Kurtlar Vadis Pusu’nun 238. Yeni bölüm fragmanında dizi severlerin gözünden kaçmayan bir detay da Polat Alemdar’ın hiçbir sahnesine yer verilmemiş olması ve sadece fragmanın sonunda gözlerinin gözükmesi. Kurtlar Vadisi Pusu ekibinin belki de sadece “Polat Alemdar burada“ mesajı yayınlamak için koyduğu küçük sahneye Vadi hayranlarının gönlünü almak için yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!