Kursiyerlerin deklanşöründen Uşak 'Foto Safari'de

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerlerin deklanşöründen Uşak Foto Safaride
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 16:58

Kursiyerlerin deklanşöründen Uşak 'Foto Safari'de

Haberin Devamı

UŞAK'ta belediyenin Uşak 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneği işbirliğiyle düzenlediği kursa katılan 60 kursiyerin çektiği Uşak fotoğrafları "Foto Safari" adı altında sergilendi.
Uşak Belediyesi ve Uşak 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin geçen yıl 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında düzenlediği 'Foto Safari' ilk etap fotoğrafçılık kursunda eğitim verilen 60 kursiyer, geçen 25-26 Aralık tarihlerinde Uşak genelinde fotoğraf çekti. Kursiyerlerin çektiği tamamı Uşak'a ait fotoğraflar için Atatürk Kültür Merkezi'nde sergi düzenlendi. Serginin açılışına Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve sanatseverler katıldı.
Uşak'ın keşfedilmeyi bekleyen bir hazine gibi, tarihi ve doğal güzellikleri içinde barındırdığını belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Kursiyerlerimiz bu değerleri fotoğraf olarak sergileyerek Uşak kamuoyuna sundu. Arkadaşlarımız başarılı bir işe imza attı. Mayıs ayı içerisinde de tarihi, kültürel ve doğal değerlerimizi profesyonel bir şekilde ortaya koyarak Ulusal Foto Maraton etkinliğini düzenlemeyi planlıyoruz" dedi.
Uşak Valisi Ahmet Okur ise, "Uşak'ın tanıtılması ve değerlerinin bilinmesi adına yapılan bu tür çalışmalar önemli yere sahiptir. Bizlerde turizm alanında Uşak'ı en iyi şekilde tanıtarak en iyi noktalara getirme çabası içersindeyiz" diye konuştu.
Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!