Kursiyerlerden rölyef sergisi

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerlerden rölyef sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 10:53

Kursiyerlerden rölyef sergisi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde üç boyutlu kağıt rölyef kursunu bitirenlerin yaptığı çalışmalardan oluşan sergi açıldı.

Kaş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen üç boyutlu kağıt rölyef kursunu bitirenlerin yaptığı çalışmalardan oluşan serginin açılışı Cumhuriyet Alanı'nda yapıldı. Açılışa Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk, daire amirleri, öğretmenler, kursiyerler ve Kaşlılar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk, "Kaş bugün çok farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Farklı bir kursta, kursiyerlerimize sanat eğitimi verdik. Kursiyerlerimizin yaptığı sanat çalışmalarını sizlerin, Kaş'a gelen yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunuyoruz. Turizmin yalnızca kum, deniz, güneş olmadığını, sanatsız turizmin eksik kaldığını biliyoruz. Bu sergiyi de bu duyguyla Cumhuriyet Alanı'nda açıyoruz" dedi.

Eğitmen Elif Çomalak'ın eğitim verdiği 20 kursiyerin yaptığı Atatürk rölyefi, manzara, çiçek, hat sanatı örnekleri, oryantalist tablolardan oluşan 32 rölyef tablonun yer aldığı sergi 1 hafta açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!