Kur'an kursu öğrencileri bisiklet turu ile 'kask' uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Kuran kursu öğrencileri bisiklet turu ile kask uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 10:47

Kur'an kursu öğrencileri bisiklet turu ile 'kask' uyarısı

Haberin Devamı

İZMİR'in Tire ilçesindeki Yunus Emre Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri, farkındalık yaratmak için 'Kask hayat kurtarır' sloganı ile bisikletleriyle şehir turu attı.

Tire Yunus Emre Camii yaz Kur'an kursu öğrencileri, sosyal bir projeye imza attı. Toplam 25 öğrenci, Kur'an kursu öğretmeni İzzet Badak'ın önderlikliğinde,

'Trafikte kask hayat kurtarır' sloganı ile ilçede bisiklet turu atarak farkındalık yarattı. Proje ile ilgili bilgi veren Yunus Emre Camii İmamı İzzet Badak, yaklaşık 2 ay süren yaz Kur'an kursu boyunca, öğrencilere Kur'an okumayı, din kültürü ve ahlak bilgilerini öğrettiklerini belirtip, "Çocuklarımıza, güzel ahlak çerçevesinde bisiklet ve motosiklete binerken kask takmalarını öğütledik. Kursumuzun sonunda ise toplumda farkındalık yaratmak için bunu uygulamaya döktük. Ailelerin de katıldığı kampanya ile çocuklarımıza birer kask aldık. Tire sokaklarında, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin eşliğinde bisiklet turu attık" dedi.

Cami önünden başlayan ve yaklaşık 5 kilometre devam eden turda öğrenciler, bisikletlerinin önüne 'Kask hayat kurtarır' ve 'Ana gibi yar, vatan gibi diyar olmaz' yazılı dövizleri astı.

TİRE (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!