Kur’an-ı Kerim öğrenen çocuklar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Kur’an-ı Kerim öğrenen çocuklar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcüyü ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 16:39

Kur’an-ı Kerim öğrenen çocuklar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti

Haberin Devamı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA)- Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi Mütevelli Heyeti ve Çorum Belediyesi tarafından yapılan Mahalle Kur’an Kurslarında Kur’an-ı Kerim öğrenen çocuklar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin şehrin genelinde camiler ve mahalle Kur'an kursları yapımını önemsediğini söyledi. Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz Cuma günü hizmete sunulan Güney Köyü Kur’an Kursu ile birlikte 10 tane Kur’an Kursunun inşaatını tamamlayıp hizmete sunduğunu belirten Başkan Külcü, 6 tane Kur’an Kursunu daha tamamlayacaklarını kaydetti. Yeni hizmete girecek olan kurslarla birlikte tüm mahallelerde Kur’an kursu olacağını belirten Külcü, “Biz işimizi iyi yapmaya gayret ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın sık sık ifade ettiği bir sözü vardır; 'Bu memleketin idarecileri ancak bu memleketin hizmetkarıdır' Biz böyle inanıyoruz. Yaptığımız bütün işlerde de niyetimizi böyle belirliyoruz. Gerek belediyemizin rutin hizmetleri olsun, gerekse, belediyeciliğin dışında diğer kurumlarımızı ilgilendirmekle beraber dolaylı olarak belediyi ilgilendiren hizmetlerde de meseleye böyle bakıyoruz. Biz Kur’an Kursu yaptırmanın, cami yaptırmanın ne kadar zor olduğunu bilen neslin çocuklarıyız ve öyle bir neslin mensuplarıyız” dedi.



Çorum Belediyesi tarafından yapılan, Şehit Mustafa Avcu, Şehit Ali Karslı, Şehit Ömer Faruk Darbaş Mahalle Kur’an Kurslarında eğitim gören 4-6 yaş arası çocukların kendisini ziyaret etmesinden son derece mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çocuklarla yakından ilgilenip hediyeler verdi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!