Kumluca'da Okuryazarlık Seferberliği toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada Okuryazarlık Seferberliği toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 11:44

Kumluca'da Okuryazarlık Seferberliği toplantısı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Okuryazarlık Seferberliği kapsamında açılacak okuma yazma kursları için toplantı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Kumluca'da başlatılacak okuma yazma kurslarına yönelik toplantı yapıldı. Kaymakam Hakkı Uzun başkanlığındaki toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Arıcan, Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Seyran, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Tüfekçi, Atatürk İlk ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Özdemir, Temel Eğitim Mahalle Muhtarı Cahit Benli, Salur İlk ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Fahri Güven katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, "İlçemizde okuma yazma bilmeyen vatandaşımızı tespit edeceğiz. Bir kişi de varsa o kişi için kurs açacağız. Hedefimiz okuma yazma bilmeyen vatandaşımızın kalmamasıdır. Okuma yazma bilmeyen vatandaşımız varsa en yakın okul müdürlüklerine müracaat edebilir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!