Kumluca'da nisan meclisi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada nisan meclisi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 10:23

Kumluca'da nisan meclisi yapıldı

Haberin Devamı

KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısı yapıldı.

Kumluca Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın yönettiği oturumda denetim komisyonu raporu görüşüldü. Başkan Hüsamettin Çetinkaya tarafından 2016 yılı faaliyet raporu okundu. Bu sıra meclis başkanlığı görevini ikinci meclis başkanı Erdeniz Yavuz yürüttü. Başkan Çetinkaya'nın okuduğu faaliyet raporu oybirliğiyle kabul edildi.

Encümen ve komisyon üyelikleri için yapılan seçimlerde Ramazan Kızılkaya ve Arif Ateş encümen üyeliklerine, Yusuf Göven, Faik Öncel, Halil Karataş, Seyfi Arıkan ve Aydın Kaya İmar Komisyonu üyeliklerine, Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Feride Salur ve Ramazan Oktay ise Plan ve Bütçe Komisyonu'na seçildi.

Diğer gündem maddelerinde ise imar komisyonu kararı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü dilekçesi, Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nün takas talebi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya İl Müdürlüğü'nün öğrenci yurdu talebi görüşüldü. Görüşmeler sonunda Kasapçayırı Mahallesi'ndeki belediyeye ait binanın Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere 10 yıl süreli bedelsiz tahsisi oybirliğiyle kabul edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!