Kula Ziraat Odası'ndan tarım market

Güncelleme Tarihi:

Kula Ziraat Odasından tarım market
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 16:05

Kula Ziraat Odası'ndan tarım market

Haberin Devamı

MANİSA'nın Kula Ziraat Odası, 42 farklı firmanın tarım ürünlerinin satışa sunulacağı tarım marketi kente kazandırdı.

Kula Ziraat Odası Başkanlığı Ziraat Tarım Market, dualarla ve kesilen kurdeleyle hizmete açıldı. Açılışa Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun, Kula Kaymakamı Osman Güven, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilgin Sarısı, Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal, Ziraat Tarım Market Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Özdemir, Kula Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ali Yiğen, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok ve çok sayıda davetli katıldı.

Ziraat Tarım Market Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Özdemir, "Bugün Kula'da güzel günlerden birini yaşıyoruz. İlçeye ilkleri getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yeni tesis, büyük eksikliği tamamlayacak. Önemli olan maliyetleri aşağı çekmektir. Üreticimizin yanındayız. Diğer birliklerden de ciddi talepler alıyoruz. Çiftçimizin yükü azalacak" dedi.

Kulalı çiftçiler, başta Oda Başkanı Nuri Topal olmak üzere marketin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. İlçenin böyle bir markete ihtiyaç duyduğunu belirten çiftçiler, "Ürün almak için başka noktalara gitmek zorunda kalıyorduk. Fırsat ayağımıza geldi. Zamandan ve paradan tasarruf edecek duruma geldik" dedi.

Şehrin tarım ve hayvancılık noktasında ciddi potansiyeli olduğunu hatırlatan Topal, "İlçemizde her türlü yatırım yapılıyor. Üretim potansiyeli artıyor. Üretime hep birlikte katkı sağlamalıyız. Kooperatifleri güçlendirmek gerekiyor" dedi.

Hasan YİĞEN / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!