Kula Belediyesi TSM Korosu hazırlıklarda hız kesmedi

Güncelleme Tarihi:

Kula Belediyesi TSM Korosu hazırlıklarda hız kesmedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 10:20

Kula Belediyesi TSM Korosu hazırlıklarda hız kesmedi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği (THM) Korosu, prova çalışmalarını sürdürüyor. Ersin Ömer Atagöz'ün koro şefliğini yaptığı TSM Korosu, yıl içinde düzenlenecek konserlere hazırlanıyor.
Kula Belediyesi TSM Korosu, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde çalışmalarına devam ediyor. Tüm yaş gruplarına hitap eden etkinlik ve faaliyetlerle ilçe halkının kazanımlarını arttırmaya gayret eden Kula Belediyesi, sosyal etkinliklerle vatandaşları kucaklamaya devam ediyor. Kula Belediyesi TSM Korosu, Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda, her hafta salı günleri, saat 20.00- 23.00 arasında çalışmalarını sürdürüyor. Farklı yaş ve meslek gruplarından katılımcıların olduğu TSM Korosu, çalışmaları neşeli ve renkli görüntülere sahne oluyor. TSM Korosu son çalışmasında, koro seslerinden Tevfik Düdükçü'ye sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. TSM Korosu'nda gönüllü olarak yer alan koro sanatçılarının önümüzdeki aylarda konserlerle dinleyicilerin karşısına çıkacaklarını kaydeden Koro Şefi Ersin Ömer Atagöz, Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun'a müziğe verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Kula halkının çeşitli sosyal etkinliklerle kucaklaşmasını ve ortak bir kent kültürünün oluşmasını sağlamak üzere çalıştıklarını belirten Başkan Tosun, "Kültür ve sanat ancak yaşatılarak gelecek kuşaklara aktarılabilir. Kültürel zenginliğimizi korumak, farklı bakış açılarının sanat aracılığıyla ifade edilmesine zemin hazırlamak için gayret ediyoruz. Kültürün ve sanatın insanlar üzerindeki olumlu ve geliştirici niteliklerinin farkındalığıyla, günlük yaşama renk katan ve farklı bakış açıları kazandıran TSM Koromuz, her yaştan yeni katılımcıları bekliyor" diye konuştu.

Hikmet SEPET / KULA (Manisa), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!