Küçükler yüzme grup müsabakaları sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Küçükler yüzme grup müsabakaları sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:04

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce 18 ilden ekiplerin katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Yüzme Küçükler yarı final grup müsabakaları sona erdi.

Osman Çağlı Kapalı Yüzme havuzunda yapılan müsabakalara, İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Kayseri, Niğde, Rize, Sakarya, Trabzon, Çorum ve Ordu'daki 87 okuldan 113 erkek 99 bayan 212 sporcu katıldı.

Müsabakalar sonunda Bayanlarda, takım halinde İstanbul Özel Çevre Koleji birinci, Bursa Orhangazi Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu ikinci, İstanbul Özel Şişli Terakki Ortaokulu üçüncü, İstanbul Bahçelievler Özel Arel Ortaokulu dördüncü oldu.

Erkeklerde, İstanbul Özel Çevre Koleji birinci, İstanbul Özel Şişli Terakki Ortaokulu ikinci, Trabzon Beşirli İMKB Ortaokulu üçüncü ve Bursa Orhangazi Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu dördüncü oldu.

Haberin Devamı

İlk 4 sırayı alan okul takımları 8-10 Nisan tarihlerinde Muğla Marmaris'te yapılacak final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Türkiye'nin önde gelen sporcularını Malatya'da ağırlamaktan memnunluk duyduklarını belirtti.

Dağdelen, "Yüzme sporunun çocuklarımızın gelişimi ve Türk Sporu açısından verimli olduğunu düşünüyorum. Gelecek günler Türk Yüzme sporunun olur diye düşünüyorum bu çocuklarımız inşallah Türkiye şampiyonasında performanslarını daha da artırırlar. Geleceğin milli takım sporcuları da buralardan çıkacaktır. Yüzmeye yakışır çok güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen sporcu ve yöneticilere katkılarından dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!