KTÜ’lü öğrencilerden Ankara Garı kurbanlarına farklı anma

Güncelleme Tarihi:

KTÜ’lü öğrencilerden Ankara Garı kurbanlarına farklı anma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 17:08

KTÜ’lü öğrencilerden Ankara Garı kurbanlarına farklı anma

Haberin Devamı

Fatih TURAN/TRABZON,(DHA) – TRABZON Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğrenci Kolektifi mensubu bir grup öğrenci farklı bir eylem yaptı, Ankara Garı'ndaki saldırıda hayatını kaybedenleri bedenleriyle, “Hiçbir slogan, hiçbir düş, hiçbir gülüş yarım kalmayacak. Ankara unutulmaz” yazısı oluşturarak andı. 
KTÜ Öğrenci Kolektifi üyesi 40 kişilik öğrenci grubu, üniversitenin festival alanında bir araya geldi. Festival alanı tribünlerinde bedenleriyle yazı yazarak, Ankara Gar’ı patlamasında hayatını kaybedenleri anan grup adına açıklama yapan öğrencilerden  Bekircan Burkaş, katillerden hesap soracaklarını belirterek şunları söyledi:
“Geçtiğimiz sene bugün Ankara’da, emek, barış ve demokrasi için oraya gidenler İŞİD’in patlattığı bombayla katledildi. Yüzlerce canımızı verdik. Oradakiler, bu memlekette barış hüküm sürsün, ölümler kan ve vahşet olmasın, çocuklar gülerek yaşasın istediler. Bugün yıldızlara uğurladığımız barış güvercinlerini anmak için buradayız. Bedenlerimizle, ‘Hiçbir slogan, hiçbir düş, hiçbir gülüş yarım kalmayacak. Ankara unutulmaz’ yazarak onları andık. Bedenlerimizle yazdığımız bu yazının mücadelesini her zaman sürdüreceğiz. Katilleri tanıyoruz ve onlardan hesap soracağız.”

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!