KTO Başkanı Hiçyılmaz’dan Terör Saldırısına Sert Tepki

Güncelleme Tarihi:

KTO Başkanı Hiçyılmaz’dan Terör Saldırısına Sert Tepki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 15:46

MAHMUT HİÇYILMAZ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ankara Tren Garı’nın bulunduğu bölgede meydana gelen ve ilk belirlemelere göre onlarca kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Hiçyılmaz, “Bu vahşi terör saldırısını lanetliyorum. Bu saldırı; kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi hedef almaktadır. Bunu yapanlara karşı, dirliğimize ve birliğimize sahip çıkmalıyız” dedi.
Yaptığı yazılı açıklama ile saldırıyı sert bir dille kınayan Hiçyılmaz, olayın masum sivil halka yönelik vahşi bir katliam olduğunu belirtti. Hiçyılmaz, “Milletimiz, terör eylemlerinin başlamasının ardından acıyı yeniden bağrında hissetmektedir. Vatandaşlarımızın ortak arzusu; barış ve kardeşlik duygularıyla, huzur ve güvenlik içinde yaşamaktır. Milletimize barışı ve huzuru çok gören kirli ve hain eller, bu alçak saldırıyı gerçekleştirmişlerdir. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Hiçyılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü;
“1 Kasım seçimine doğru hızla yaklaştığımız bu günlerde, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen terörün karşısında, barışı ve kardeşliğimizi korumak hepimizin görevidir. Birlik ve beraberliğimize ancak el ele vererek, bir bütün olarak sahip çıkabiliriz. Milletimiz, terörün üstesinden gelecek güce ve azme sahiptir. Bir daha böyle acılar yaşanmamasını temenni ediyorum. Saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!